سلامت بدن

پماد آلفا یک پماد همه کاره در درمان انواع سوختگی

پماد آلفا یک پماد همه کاره در درمان انواع سوختگی

اکثر افراد نام پماد آلفا را شنیده اند و به اندازه ای کاربردی و درمان گر می باشد که اغلب افراد حتی برای یک بار هم که شده از آن استفاده کرده اند. این یکی از پمادهای سوختگی است که حکم یک مرهم را دارد. اما این پماد چه اجزایی دارد که مزایای مختلفی را به همراه دارد؟ در این مقاله با پماد آلفا بیشتر آشنا می شوید.

پماد آلفا (Alpha) چیست؟

 

پماد آلفا (Alpha) چیست؟

پماد آلفا (Alpha) یک پماد ترمیم کننده کاملا طبیعی زخم است که دارای اثرات ضد التهابی مناسبی روی پوست می باشد. این پماد برای درمان سوختگی پوست و کنترل عوارض آن به کار می رود. همچنین خواص ضد التهابی منحصر به فرد پماد آلفا در تسکین سریع انواع التهاب کاربرد دارد. پماد آلفا یک ترمیم کننده قوی و کاملا طبیعی است که برای ترمیم زخم ها و مشکلات پوستی مناسب می باشد. نام دیگر پماد آلفا، فاندرمول است و یک داروی گیاهی خارق العاده دارای موادی معجزه آسا است که برای درمان زخم، درد و التهاب ناشی از آن موثر است. این پماد دارای خواص ضد باکتریایی است و نوعی آنتی اکسیدان می باشد.

ترکیبات پماد آلفا

لاوسون: این ترکیب، تاثیرگذارترین ماده موجود در این پماد می باشد. لاوسون به تنهایی خواص درمانی بسیاری برای پوست به همراه دارد.

ویتامین ها: این پماد حاوی ویتامین E و ویتامین C می باشد که دارای خواصی مانند کاهش قرمزی پوست هستند. این مواد همچنین باعث تحریک ساخت کلاژن در پوست می گردند.

کورکومین: این ماده یک ترکیب موثر در زردچوبه است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی قوی می باشد و یک مهارکننده تحریک سرطانی است.

آلانتوئین: این ترکیب در ترمیم و بازسازی سلول های آسیب دیده پوست نقش مهمی دارد و باعث نرم و مرطوب شدن پوست می شود. وجود رطوبت کافی برای لایه برداری و ترمیم جای زخم بسیار موثر می باشد.

فلانوئیدها: این ترکیبات برای کاهش دادن التهاب و افزایش سلامت پوست مفید هستند.

اسیدهای چرب غیر اشباع: ازجمله این اسیدها می توان به آراشیدونیک و لینولئیک اسید اشاره نمود که در ترمیم زخم و کاهش التهاب بسیار موثر عمل می کنند.

پماد آلفا در چه مواردی مصرف میشود؟

پماد آلفا با اثر بخشی بالایی که در ترمیم زخم ها، تسکین درد و کاهش التهاب در کنار آنتی باکتریال بودنش از خودش نشان داده، باعث شده که مصارف گوناگونی داشته باشد. به گونه ای که این دارو در اکثر مواردی مانند سوختگی و زخم شدن پوست کاندیدای اصلی درمان محسوب می گردد. از پماد آلفا در برخی موارد برای از بین بردن جای جوش نیز استفاده می گردد.

 

پماد آلفا در چه مواردی مصرف میشود؟

برای افرادی که پوستشان در برابر آفتاب، دچار آفتاب سوختگی شده است برای کاهش التهاب  و از بین بردن رادیکال های آزاد در پوست تجویز می شود.

یکی دیگر از موارد مصرف پماد آلفا برای درمان جای سوختگی می باشد.

مکانیسم اثر پماد آلفا

مکانیسم اثر این پماد هنوز به طور دقیق کشف نشده است اما تک تک ترکیبات تشکیل دهنده این پماد دارای اثراتی مفید می باشند که دلیلی بر مرهم بودن آن می باشد، زیرا این مواد تمام مقدماتی که برای درمان زخم یا سوختگی مورد نیاز می باشد را آماده می کند. این پماد دارای اثرات زیر می باشد:

  • کاهش التهاب پوست
  • رفع قرمزی پوست
  • تحریک کلاژن سازی پوست
  • تامین رطوبت مورد نیاز پوست
  • امکان آسیب دیدن پوست بر اثر رادیکال های آزاد پوست را به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی کاهش می دهد.
  • پماد آلفا پوست را از خطر عفونت ها در امان نگه می دارد به دلیل اینکه دارای خاصیت ضد قارچ و آنتی باکتریال می باشد.
  • پماد آلفا دارای قیمت مناسب است و تحت پوشش بیمه قرار می گیرد به همین دلیل مورد استفاده افراد زیادی واقع شده است.

 

مکانیسم اثر پماد آلفا

چگونگی مصرف پماد آلفا

داشتن یک پماد آلفا در جعبه کمک های اولیه بسیار کاربردی می باشد.  برای مصرف پماد آلفا حتما چک کنید که تاریخ انقضای آن نگذشته باشد. برای استفاده از پماد آلفا ابتدا باید به زخم توجه کنید که خیلی عمیق نباشد. محل زخم یا سوختگی را با سرم شستشو دهید سپس آن را با گاز استریل خشک کنید. کمی صبر کنید تا هوا بخورد. سپس مقداری از پماد را روی زخم بمالید. یک لایه نازک از آن کافی است. در نهایت گاز استریل را روی زخم قرار دهید و پانسمان کنید.

توصیه های پانسمان

  • اگر زخم عمیق باشد و یا سوختگی از نوع درجه بالا باشد به جای اینکه از پماد آلفا استفاده کنید حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید تا مراحل درمان را طی کیند.
  • اگر خودتان برای پانسمان اقدام می کنید حتما قبل از انجام این عمل از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید تا عفونتی را وارد زخم نکنید.
  • تا زمانی که زخم خشک نشده است از زدن پماد روی آن خودداری کنید.
  • سعی کنید تعویض پانسمان ها را به موقع انجام دهید.
  • اگر بر روی زخم ترشحات چسبناک وجود داشت ابتدا آن ها را با آب ولرم یا سرم شستشو دهید و بعد از خشک شدن پانسمان را انجام دهید.
  • از ورود پماد به داخل چشم جلوگیری کنید.
  • اگر از این پماد استفاده می کنید، از پمادهای سوختگی دیگر استفاده نکنید زیرا ممکن است تداخل درمانی داشته باشند.
  • برای اینکه این دارو اثربخشی بیشتری داشته باشد رژیم غذایی مناسبی را در کنار این پماد رعایت کنید. مصرف ویتامین ها، آناناس، آلوئه ورا و پروتئین برای ترمیم زخم مفید می باشد.

 

توصیه های پانسمان با آلفا

مدت زمان استفاده

اگر درمان زخم شما از نوع پانسمان باز است از این محصول به مدت 3 تا 4 روز بر روی زخم خود استفاده کنید.

اگر درمان زخم شما از نوع پانسمان بسته است باید به طور روزانه پانسمان را عوض نمایید و پماد را تجدید کنید. این کار بین 3 تا 30 روز انجام می گیرد.

اگر بعد از 2 روز استفاده از پماد آلفا، زخم هیچ گونه بهبودی نیافت به پزشک خود مراجعه کنید.

کاربرد پماد آلفا در درمان سوختگی

لاوسون موجود در این پماد درد سوختگی را تسکین داده و باعث ترمیم سلول های آسیب دیده می گردد. این پماد یکی از بهترین درمان های خانگی سوختگی است زیرا بدون نسخه در دسترس است، عوارض خاصی در پی ندارد،ارزان قیمت است و یک داروی گیاهی موثر می باشد. پماد آلفا برای سوختگی با آب جوش نیز در سرعت بهبود زخم ها و از بین رفت جای آن ها موثر عمل می کند. این دارو تنها برای سوختگی های درجه 3 مناسب است و برای سوختگی های درجه بالاتر باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *